Julian Jagtenberg

Boek mij voor je event

Mijn lezingen gaan over de toekomst van de gezondheidszorg, technologie (robotica & AI) en geven praktische handvatten om de volgende dag nog mee aan de slag te gaan binnen uw organisatie.

Neem contact op

13 + 7 =

Bekijk mijn lezingen

Bekijk voorbeelden van mijn lezingen via de onderstaande video’s. Ik heb de eer gehad om op diverse internationale podia te mogen staan (CES (Las Vegas, USA), MWC (Barcelona, Spanje).

Wat anderen van mij vinden

Ik heb op diverse podia mogen staan (corporates / events), hieronder vind je een overzicht van wat diverse organisatoren en het publiek van mijn lezingen vinden. 

“Dank voor je enorm inspirerende presentatie. Vooraf was ik niet aangemeld voor je presentatie, echter ben ik erg blij met mijn last-minute keuze om bij je binnen te lopen.

Wat een gave visie en heerlijk om op deze manier “Willie Wortel” te mogen spelen. Mijn complimenten.

Coen van de Wouw

Functioneel beheerder, De Leyhoeve – Woonlandschap

SAS had the great pleasure to have Julian as keynote speaker on the SAS Data Science & Analytics Day, May 31th, 2018. He told the Somnox story in a personal, energetic and engaging manner. With his enthusiasm Julian is an asset for every conference.

Edwin Peters

Pre-Sales Director , SAS Nederland

Tijdens het Launch Event van Red Bull Basement University op 10 oktober was het doel om studenten te inspireren en motiveren innovatief bezig te zijn. Julian Jagtenberg van Somnox trapte af met een presentatie waarmee hij alle studenten in de zaal meenam in het verhaal over de reis van Somnox. Na 1 keer met Julian de wensen en doelen van het verhaal te hebben doorgenomen heeft hij dit heel sterk neergezet en perfect aan laten sluiten op de doelgroep. Waar ben ik ooit begonnen? Welke obstakels ben ik tegen gekomen? Tot aan tips voor ondernemen en de reis tot waar Somnox nu staat! Super inspirerend, informatief en grappig gesproken.

Marie de Groot

Marketing & Communicatie, Red Bull

“De Delftse start up Somnox geeft robots een menselijk karakter en helpt ons beter om te gaan met Robotica toepassingen. Met een een inspirerend betoog over de slaaprobot van Somnox weet oprichter Julian Jagtenberg een zaal van 300 mensen te boeien. Een prachtig voorbeeld van de manier waarop we met robots kunnen bijdragen aan een meer leefbare samenleving.””

Fabian van de Horst

Directeur Bedrijven Rabobank , Rabobank

Julian Jagtenberg was gastspreker tijdens de Rabobank Ledenbijeenkomst. Het thema was ‘Een toekomst met robots, wat ga jij ervan merken? Robotica is een thema waar we niet meer omheen kunnen. Julian vertelt humorvol en op een zeer bevlogen wijze over de slaaprobot van Somnox. Hij is een betrokken spreker die ook na afloop van de bijeenkomst bezoekers graag laat kennismaken met deze ‘knuffelrobot’.

Angela van Essen

Marketing & Communicatie, Rabobank

Ook te boeken via

team eplu julian jagtenberg